2022-05-20 09:40:06
Φωτογραφία για Τα Ψέματα σε νέα μέρα προβολής...

 



Τα "Ψέματα", η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha, η οποία παρουσιάζεται σε νέα μέρα, κάθε Παρασκευή στις 22:40.

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη), καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα (Χρήστο Λούλη), επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες βγαίνουν ραντεβού, περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 02

Η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Ανδρέα (Χρήστος Λούλης) και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Η Κάτια (Βασιλική Τρουφάκου) ενημερώνει την αδερφή της, Έλενα, ότι η ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον βιασμό της από τον Ανδρέα κοινοποιείται από όλους. Η Έλενα δείχνει να μην έχει πρόβλημα με αυτό καθώς ο σκοπός της ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι άνθρωπος είναι ο Ανδρέας.

Η Κάτια τότε της επισημαίνει ότι όποιος μαθαίνει έχει και άποψη και ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοπροαίρετοι και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη πως η προσωπική της ζωή θα γίνει πρωτοσέλιδο.

Ο Άρης (Δημήτρης Αριανούτσος), παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του Ανδρέα για να τον ενημερώσει πως η καθηγήτριά του, Έλενα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως την βίασε μετά την έξοδό τους. Ο Ανδρέας βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως και λέει στον γιο του πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπουν και οι δύο αστυνομικοί, Ισμήνη Κακλαμάνη (Βίκυ Παπαδοπούλου) και Ηλίας Αγγελόπουλος (Χρήστος Σαπουντζής), οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση μετά την επίσημη καταγγελία της Έλενας.

Όταν εκείνη τους επισκέπτεται στο αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσει πως πάει η υπόθεσή της την επιπλήττουν, εξηγώντας της ότι οι κινήσεις της δείχνουν άνθρωπο που βρίσκεται σε πανικό και δεν βοηθάνε την υπόθεσή της.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ