2022-05-29 14:00:05
Φωτογραφία για «Η Μαλέσκου είναι ένα πρόσωπο που ακόμα κάνει τον αγώνα της»



Ο Χάρης Σιανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" και μίλησε για όλα.

Αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια, ο γνωστός διοργανωτής εκδηλώσεων μοιράστηκε:"Στην Ελλάδα έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα και τώρα τα σχέδια μου είναι ότι θα ήθελα να σταματήσω. Δηλαδή δεν θέλω να μεγαλώσω και να κάνω αυτή τη δουλειά. Εκτός αν μπορούσε να υπάρξει μια μορφή εξέλιξης καθώς ήδη ασχολούμαι και με άλλα πράγματα όπως το κομμάτι των ακινήτων. Σκέφτομαι πως θα ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Κυρίως που τα πράγματα τώρα είναι πιο απενοχοποιημένα θα ήθελα ίσως να έχω και ένα δικό μου παιδί"

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο ίδιος είπε: "Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει τύχει να έρθει σε event παρόλο που έχουμε προσωπική σχέση, την εκτιμώ πολύ. Δεν είναι βέβαια ότι πάει σε άλλα και στα δικά μου δεν έρχεται. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας.

Με την Ιωάννα Μαλέσκου έχουμε μιλήσει και έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγμα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή, όχι για μένα. Είναι ένα πρόσωπο που ακόμα κάνει τον αγώνα της, χρειάζεται χρόνο και γερό στομάχι για να μπορέσει να αποδείξει αν αξίζει. Εμένα μ' αρέσει σαν πρόσωπο.

Κανένας μίμος δεν προχώρησε, και έχω και εγώ μίμους στη δουλειά μου. Στην αρχή σου δίνει μία ωθηση, αλλά μετά σε τραβάει πίσω. Δεν θεωρώ ότι η Ιωάννα είναι μίμος της Ελένης".





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ