2022-06-02 19:30:04
Φωτογραφία για Τα 3 διαφορετικά σενάρια για τους Λιάγκα-Σκορδά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...

 



Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εκπομπή «Το Πρωινό» και το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά.

Βέβαια, αυτό που ισχύει σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και αύριο. Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως «σπάνε» την επόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον. 

Όλα ξεκίνησαν χθες από την Αφροδίτη Γραμμέλη που έγραψε στη στήλη της στο protothema.gr: 

«Οριστικά σε διαφορετικές ζώνες Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Από δύο ώρες έκαστος και με διαφορετικό περιεχόμενο και συνεργάτες». 

Βέβαια, το πρωί ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega καλημέρα» ανέφερε πως: «Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινά πρώτος, γύρω στις 09:30 αν όχι νωρίτερα και να παραδίδει τη σκυτάλη στην Φαίη Σκορδά στις 11:00, η οποία θα συνεχίζει μέχρι τις 13:00». 

Όχι μακριά από το ρεπορτάζ της Αφροδίτης με τη διαφορά πως ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει εκπομπή διάρκειας 1,5 ώρα. 

Στην πορεία, ήρθε το ρεπορτάζ του znews.gr που ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα, πάντα όμως στο επίκεντρο το «σπάσιμο» του διδύμου: 10-12 η Φαίη Σκορδά και 12-2 ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Μπέζας θεωρεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να τελειώνει το «Καλημέρα Ελλάδα» τόσο νωρίς, καθώς όπως αναφέρει: «μπροστά μας έχουμε μια χρονιά αμιγώς πολιτική με εξελίξεις και δεύτερον με τη έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου θα γίνει ένα γενικότερο restart στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη».

Οι πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Πηγές από το «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρουν πως είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο Γιώργος Παπαδάκης να ολοκληρώνει νωρίτερα». 





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ