2022-06-05 15:03:40
Φωτογραφία για Ανατροπή: Ο Ατζούν δεν θέλει τον Ντάνο για παρουσιαστή; Φαίνεται πως η παραγωγή και το κανάλι σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να γίνει επιτέλους η all star εκδοχή του ριάλιτι. Τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί, παρόλο που δεν έχει γίνει καμία κρούση στους ίδιους τους παίκτες.

Αυτό που επιθυμούν παραγωγή και κανάλι είναι να συγκεντρώσουν τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά, δημιουργώντας δύο δυνατές ομάδες που θα κορυφώσουν την αγωνία των τηλεθεατών.

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου) ακούγεται έντονα τελευταία για το Survivor All Star. Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, ο ίδιος έχει δηλώσει πως κανένας δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ατζούν θέλει τον Ντάνο ως παίκτη και όχι ως παρουσιαστή. Τα ηνία της παρουσίασης θα αναλάβει για ακόμη μια χρονιά Όσο για τον Ντάνο, εάν χτυπήσει το τηλέφωνό του για το Survivor All Star, θα είναι καθαρά για να αγωνιστεί και όχι για να το παρουσιάσει! Μέχρι στιγμής, το κανάλι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα βγει στον αέρα η all star εκδοχή ή το κανονικό κι αγαπημένο Survivor με τους Μαχητές και τους Διάσημους.ο Γιώργος Λιάνος, καθώς σε αυτό το κομμάτι είναι ο καλύτερος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ