2022-06-08 13:30:03
Φωτογραφία για Οι «ΣΕΡΡΕΣ» ολοκληρώθηκαν ...
Οι «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 03.06, με το δέκατο επεισόδιο να είναι πλέον διαθέσιμο στο ΑΝΤ1+, συμπληρώνοντας τον κύκλο του πρώτου ΑΝΤ1+ Original. Οι «ΣΕΡΡΕΣ» αποτελούν μια βαθιά επιδραστική σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα και αγαπήθηκε από το κοινό, αποσπώντας δεκάδες διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

 

Όλα τα επεισόδια είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ (antennaplus.gr), για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν μια από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αξία ενός αφηγήματος που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και μοιράζοντας απλόχερα ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «ΣΕΡΡΕΣ» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του αγαπημένου δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή. 


 

Η σειρά είναι και θα παραμείνει διαθέσιμη στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, φέρνοντας επανάσταση στη θεματολογία της ελληνικής μυθοπλασίας. Πλέον, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ