2022-06-10 15:20:05
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλεσκου: «Όλοι θέλουν τον χρόνο τους για να κάνουν τα βήματά τους σε αυτόν τον χώρο»



Η παρουσιάστρια στράφηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο το συνόδεψε με μία σειρά από φωτογραφίες της, υπογράμμισε ότι "κλείνει τα αυτιά της" σε όλα τα σχόλια.



"Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι "λένε" και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που "λένε για εσένα κάτι".

Και μιας και στο εξής θα τα "λέμε" πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο "δύσκολη" να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το "λες" όμως εκεί που "νομίζεις ότι σε παίρνει". Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά.



Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον "χώρο", για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70 tvnea

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ