2022-06-10 15:15:15
Φωτογραφία για Ρουστίκ διακοσμήσεις γάμου με λινάτσα & δαντέλα
Ιδιαίτερα καλαίσθητος και ...καλοκαιρινός συνδυασμός για διακοσμήσεις γάμων, που σας επιτρέπει ακόμη και μόνοι σας να επιμεληθείτε τον στολισμό τραπεζιού, αλλά και προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ. απλώς διαλέγοντας λινάτσα και δαντέλες που θα τα συνθέσετε σε όποιο συνδυασμό θέλετε μαζί με λουλούδια, γυάλινα βάζα και στοιχεία από ξύλο, μέταλλο, ψάθα, σκοινί κλπ.

Χρωματικά πρόκειται για έναν ουδέτερο και "εύκολο" συνδυασμό αφού όλες οι αποχρώσεις θα "δέσουν" και με το λευκό της δαντέλας και με το μπεζ καφέ της λινάτσας, με πιο ταιριαστές όλα τα παστέλ αλλά και κάποιο έντονο χρώμα π.χ κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε. 

Για να εξασφαλίσετε την απόλυτη ομοιομορφία όλων των στοιχείων, χρησιμοποιείστε το ίδιο είδος λινάτσας και το πολύ δύο διαφορετικά σχέδια δαντέλας σε κάθε στοιχείο που θα φτιάξετε.

Για παράδειγμα δεν είναι υποχρεωτικό το προσκλητήριο, η μπομπονιέρα ή στοιχεία για το τραπέζι να είναι απολύτως ίδια, αλλά στο κάθε ένα από αυτά αποφύγετε τα πολλά διαφορετικά σχέδια.


Λινάτσα με το μέτρο αλλά και δαντέλες, θα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων-ποιοτήτων και τιμών σε καταστήματα με είδη-υλικά για μπομπονιέρες-στολισμούς αλλά και καταστήματα-eshops με είδη για κατασκευές, ραπτική κλπ. Δείτε εδώ ένα ενδεικτικό κατάλογο με καταστήματα τέτοιων ειδών. 

Πολύ πρακτικές για αυτήν την χρήση και οι έτοιμες κορδέλες λινάτσας, σε διάφορα πάχη, με ενσωματωμένη την δαντέλα, ενώ σε καταστήματα με είδη γάμου θα βρείτε πλήθος προϊόντων όπως π.χ μικρά έτοιμα κομμένα κομμάτια λινάτσας σε διάφορα σχήματα για κάθε είδους κατασκευή, πουγκιά για μπομπονιέρες κλπ. για να συνδυάσετε μεταξύ τους αλλά και για να πάρετε ιδέες πόσο πραγματικά πολλές επιλογές για πολύ όμορφους στολισμούς προσφέρει ο συγκεκριμένος συνδυασμός. 

Δείτε ενδεικτικά εδώ μια τέτοια συλλογή με πολύ μεγάλη ποικιλία τέτοιων ειδών.  

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι εξίσου καλαίσθητος και για στολισμούς σε βαφτίσεις, αν χρησιμοποιήσετε μαζί και κάποια στοιχεία χρωματιστής λινάτσας, δαντέλες ή τούλι σε όποιες αποχρώσεις θέλετε. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ