2022-06-11 15:20:06
Φωτογραφία για «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μονάδα. Πάει κόντρα στο σύστημα και στο λόμπι»Ο Σπύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου για το περιοδικό "7 Μέρες Tv". Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη "Super Mammy" του Μάρκου Σεφερλή ρωτήθηκε για τις επιθέσεις που δέχεται ο δημοφιλής κωμικός.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης στήριξε τον συνεργάτη του τονίζοντας μέσα από τις δηλώσεις του ότι ο Μάρκος Σεφερλής "ενοχλεί" κάποιους.

Γιατί κατά καιρούς ο Μάρκος δέχεται πόλεμο;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος. Ό,τι έχει κάνει στη ζωή του το έχει καταφέρει τελείως μόνος του. Ο Μάρκος είναι μονάδα, πάει κόντρα στο σύστημα και στο λόμπι που είναι πίσω από την καλλιτεχνική αγορά με θιασάρχες, δημοσιογράφους και κανάλια.

Αναδείχθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που θέλουν να λύνουν και να δένουν ως αυλικοί, να εξουσιάζουν και να βγάζουν χρήμα. Για πολλούς, ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Πώς τα κατάφερε μόνος του; Γιατί δεν θέλει υποστήριξη;

Προσπαθούν να τον εκνευρίσουν, να του βγάλουν το χειρότερο του εαυτό. Αλλά εκείνος δεν μασάει, δεν απαντά. Το χιούμορ είναι η μεγάλη του ασπίδα, ακόμα και όταν προσπαθούν να τον στριμώξουν άδικα.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Και εγώ δεν γελάω με μερικά αστεία του Μάρκου όπως και αυτός δεν γελάει με κάποια από τα δικά μου. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ελευθερία και το δικαίωμά του στη σάτιρα. Έχετε πάει να δείτε θεατρικές παραστάσεις στο εξωτερικό για να ακούσετε τους stand up comedians; Δεν λένε μόνο ανέκδοτα. Σατιρίζουν άγρια τους πάντες και τα πάντα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ