2022-06-13 21:51:57
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Νέα βλάβη για το «Λευκό Βέλος»
Ένα μήνα σχεδόν μετά την «πρεμιέρα» της αμαξοστοιχίας ETR 470 (Elettro Treno Rapido), τα προβλήματα καλά κρατούν.

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουνίου το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:08 παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνολική καθυστέρηση περίπου 50 λεπτών.

Γράφει η Βαλάντου Γιαννακούδη

Σύμφωνα με επιβάτη του τρένου που επικοινώνησε με το politic.gr, ο κόσμος είχε καθίσει στις θέσεις του και επί 40 λεπτά ανέμενε την έναρξη του δρομολογίου, όταν κάποια στιγμή ενημερώθηκε πως υπάρχει βλάβη και θα χρειαστεί να αλλάξουν τρένο.

Μάλιστα, μεταξύ των παραπόνων που ακουγόντουσαν, υπήρχαν επιβάτες, σύμφωνα με την ίδια πηγή που λόγω της καθυστέρησης, θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις ανταποκρίσεις που είχαν για Χαλκίδα.

«Υπάρχει κόσμος με ανταποκρίσεις για Χαλκίδα από Αθήνα που μάλλον δεν προλαβαίνει γιατί θα φτάσουμε στις 22:00 αντί 21:00 και το τρένο για Χαλκίδα φεύγει 21:50», ανέφερε η επιβάτης στο politic.gr.

Από την καθυστέρηση προκλήθηκε αναστάτωση στους επιβάτες, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση. Η εταιρεία με τη σειρά της απολογήθηκε για το συμβάν και τους αποζημίωσε για την ταλαιπωρία με δωρεάν ροφήματα.

Σημειώνεται πως οι σύγχρονες αμαξοστοιχίες ETR 470 εκτελούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε 3 ώρες και 55 λεπτά.

politic.gr.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ