2022-06-19 06:49:58
Φωτογραφία για DIY Αντικέ καθρέφτης



Mετατρέψτε έναν εντελώς απλό και οικονομικό καθρέφτη σε ένα πραγματικά ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο, χρησιμοποιώντας ξυλόγλυπτα διακοσμητικά επίπλων. 

Τα ξυλόγλυπτα διακοσμητικά επίπλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αλλαγή όψης κάθε είδους επιφάνειας - αντικειμένου και να δώσουν πραγματικά πολύ εντυπωσιακή μορφή και σε εντελώς απλούς καθρέφτες.

Εκτός από ξυλόγλυπτα σε διάφορα σχήματα (γωνίες, τρέσσα-κορδόνι) θα χρειαστείτε πιστόλι σιλικόνης, μαύρο ακρυλικό χρώμα και μεταλλικό χρώμα ή πατίνα σε χρυσαφί απόχρωση. 

Αρχικά αφαιρέστε από τον καθρέφτη πλαίσιο - κορνίζα. 

Ακουμπείστε τα ξυλόγλυπτα στον καθρέφτη έτσι ώστε να μετρήσετε - υπολογίσετε την σωστή θέση για κάθε κομμάτι, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο που περιμετρικά θα καλύπτει ολόκληρο τον καθρέφτη και στις κάτω γωνίες αλλά και το επάνω μέρος θα δημιουργείται ένα ιδιαίτερο σχέδιο. 


Βάψτε κάθε ξυλόγλυπτο κομμάτι αρχικά με το ακρυλικό χρώμα και στην συνέχεια με το μεταλλικό ή την πατίνα και κολλήστε κάθε κομμάτι στην σωστή του θέση πάνω στον καθρέφτη με πιστόλι σιλικόνης. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και με τον συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να δοθεί πολύ ιδιαίτερη αντικέ όψη τόσο σε κρεμαστούς - επιτοίχιους όσο και σε καθρέφτες επίπλων πχ σε τουαλέτες κρεβατοκάμαρας. 

Tips:

- Η επιλογή των ξυλόγλυπτων είναι το κύριο στοιχείο που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα, γι΄αυτό και αναζητείστε τα κατάλληλα που θα τονίζουν τόσο τις γωνιές όσο το επάνω μέρος του καθρέφτη. 

- Η επιλογή των χρωμάτων είναι ασφαλώς θέμα προσωπική προτίμησης. Έτσι πχ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο μεταλλική απόχρωση όπως και λευκό σε συνδυασμό με χρυσή πατίνα κλπ. 

ΠΗΓΗ:

salvagedinspirations.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ