2022-06-19 16:00:04
Φωτογραφία για Πέμη Ζούνη: Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστήσει

Ένα δυνατό “χτύπημα” στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας ετοιμάζεται να κάνει το κανάλι. Μία νέα σειρά εποχής, η οποία βασίζεται σε φορμάτ που έχει διαπρέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού, έρχεται στο OPEN τη νέα σεζόν, για να μας ταξιδέψει.

Μεταφερόμαστε στο 1950, όπου ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να αναζητήσει μία καλύτερη τύχη, εγκαταλείποντας τον φτωχό του τόπο. Μία μεγάλη περιπέτεια ξεκινά, η οποία θα τους βάλει σε πολλούς μπελάδες.

Το ζευγάρι αυτό θα βρει δουλειά στους κήπους μίας αδίστακτης γυναίκας, μιας αρχόντισσας η οποία κινεί τα νήματα του τόπου. Η σκληρή γαιοκτήμονας θα πάρει υπό την δούλεψή της τους δύο νεαρούς εργάτες, δείχνοντας το σκληρό της πρόσωπο..

Η νέα σειρά εποχής του OPEN, είναι εμπνευσμένη από την αμερικάνικη ταινία με τίτλο “Days Of Heaven”. Η ιστορία έχει γίνει σίριαλ, το οποίο έχει προβληθεί σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, όπως στην Τουρκία με τίτλο “Κάποτε στην Τσουκούροβα”

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελλά, η εκπληκτική Πέμη Ζούνη θα ενσαρκώσει τον ρόλο της σκληρής γαιοκτήμονα, η οποία θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση. Ποιος κίνδυνος απειλεί το ζευγάρι; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις, σχετικά με τη νέα αυτή σειρά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ