2022-06-19 16:30:05
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού με Ναταλί Κάκκαβα: «Την ευχαριστώ που φιλοξενεί ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για μας»



Μία νέα κόντρα ξεκίνησε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ο λόγος είναι ότι η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ανέφερε πως σύμφωνα με το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει κλείσει την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.





Η δημοσιογράφος αρνήθηκε κάτι τέτοιο όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή Όλα Γκουντ, όπου βρίσκεται φέτος και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού. Λάδι στη φωτιά έριξε η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.



Γ.ΓΚ.: Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά.

Α.Γ.: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία.

Γ.ΓΚ.: Πήραμε την απάντηση.

Ν.Κ.: Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά. Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω.

Α.Γ.: Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει με τον ΑΝΤ1, καθώς τις επόμενες μέρες έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τον ΣΚΑΙ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ