2022-06-21 07:53:43
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές συνθέσεις με Κοχύλια & Κεριά
Μικρά ή μεγαλύτερα κεριά και τα κοχύλια που μαζεύετε κατά καιρούς και δεν ξέρετε πως να τα αξιοποιήσετε αλλά και τα διακοσμητικά κοχύλια που θα βρείτε σε εποχιακά και σε καταστήματα ειδών σπιτιού, σε ποικιλία μεγεθών - σχεδίων.  Συνδυασμένα αποκλειστικά μεταξύ τους ή μαζί με αντικείμενα από υλικά όπως γυαλί, ξύλο, σκοινί, ψάθα, θαλασσόξυλα και μερικά υφάσματα σε καλοκαιρινά σχέδια ή λινάτσα, δαντέλα κλπ. αρκούν για να μεταφέρουν στο εσωτερικό του σπιτιού, στο μπαλκόνι, την αυλή, στο καθημερινό ή σ΄ένα γιορτινό τραπέζι αλλά και σε διακοσμήσεις ειδικών περιστάσεων όπως γάμους-βαφτίσεις, μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Xρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια στοιχεία-υλικά αλλά διαφοροποιώντας τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες στον τρόπο που θα τα συνδυάσετε, οι συνθέσεις αυτές μπορούν να πάρουν πολλές διαφορετικές όψεις.

Όπου χρειαστεί να κολλήσετε κάποια κομμάτια/υλικά μεταξύ τους, ο πιο πρακτικός και σταθερός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ