2022-06-28 18:43:02
Φωτογραφία για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο»



 Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά από μια δυναμική είσοδο στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινάς. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για πολλά…

Για το αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά: Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει.

Για το πώς πέρασε στο Big Brother: Πολύ ωραία πέρασα. Καθόμουν στην καρέκλα σταυροπόδι, σταθερά ψύχραιμη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν.

Για το αν έχει κλείσει τηλεοπτική δουλειά την επόμενη σεζόν: Έχω αποφασίσει να εργαστώ στην τηλεόραση. Νομίζω έχω βρει το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι εδώ.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα: Ό,τι και να του πεις σου λέει «Δίπλα σου». Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είδα και ένα ζευγάρι που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Εγώ αυτό το τόσο ζευγάρι δεν μπορώ να γίνω. Και πολύ καλά δίπλα μου ο Δημήτρης. Ο Σταρόβας είναι αποκάλυψη.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπω στην τηλεόραση, σε εκπομπές που δεν θέλω να μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου και υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν θα γράψω ποτέ. Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό. Είναι δύο τρεις αυτή τη στιγμή ενεργοί στην τηλεόραση», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη προκαλώντας αίσθηση.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ