2022-07-01 22:06:13
Φωτογραφία για Γυναίκα με γρήγορα αντανακλαστικά έσωσε άνδρα που έπεσε μεταξύ τρένου και πλατφόρμας
Ένας άντρας σώθηκε από μια γυναίκα με γρήγορη σκέψη, η οποία κατάφερε να σταματήσει το τρένο από το να απομακρυνθεί αφού τον είδε να πέφτει μέσα από το κενό ανάμεσα στο βαγόνι και την πλατφόρμα. Απέφυγε σχεδόν να τον πέσει τρένο μετά το φρικτό ατύχημα που τον είδε να καταρρέει και να γλιστρήσει μέσα από τον μικρό χώρο στις γραμμές.

Ο επιβάτης έπρεπε να μεταφερθεί σε ασφάλεια κάτω από τις ρόδες του τρένου London Overground και σώθηκε μόνο από τις γρήγορες ενέργειες της γυναίκας αφού ευτυχώς τον είδε να πέφτει και προειδοποίησε τον οδηγό να σταματήσει. Έβλεπε τη στιγμή που άρχισε να σκοντάφτει, στη συνέχεια κατέρρευσε και γλίστρησε στην πίστα στο σταθμό Blackhorse Road κοντά στο Walthamstow στο βόρειο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 22.45.

Τραβήχτηκε σε ασφαλές μέρος από μια ομάδα συνεπιβατών που κατάφεραν να τον σύρουν πίσω μέσα από το κενό και στην πλατφόρμα. Η δραματική διάσωση καταγράφηκε στην κάμερα καθώς ανασύρθηκε σε ασφάλεια.


Μια ομάδα σοκαρισμένων επιβατών και ένας εργάτης του σταθμού ήταν συγκεντρωμένοι για να βοηθήσουν και να τραβήξουν προσεκτικά τον άνδρα πίσω στην πλατφόρμα, φαινομενικά αβλαβής. Στο βίντεο, ο άνδρας φαινόταν ζαλισμένος και αδύναμος καθώς τον τραβούσαν προς τα πάνω και στη συνέχεια έπεσε πάνω από το χέρι ενός διασώστη.

Η άγνωστη γυναίκα που είδε το περιστατικό λέγεται ότι σταμάτησε το τρένο κρατώντας μια πόρτα ανοιχτή και φωνάζοντας «σταμάτα» στον οδηγό. Η ίδια είπε στο βίντεο: «Περπατάω και σκοντάφτει και τον κοιτάζω και έχει πάει προς το τρένο και μόλις γλίστρησε μέσα από το κενό, και οι πόρτες είναι έτοιμες να κλείσουν και φωνάζω, μην το διώξτε.

Μια άλλη γυναίκα στο κλιπ της είπε: "Ο Θεός να σε έχει καλά, είσαι ο άγγελος που στάλθηκε, εμπιστεύσου με. Θα είχε πεθάνει."

Την επαίνεσε επίσης ένας άλλος μάρτυρας που είπε: "Θαύματα γίνονται καθημερινά. Αυτό το νεαρό κορίτσι έσωσε μια ζωή σήμερα. Πήρε ένα ρίσκο για να σώσει τη ζωή αυτού του αγοριού."

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο άνδρας κατέρρευσε, αλλά όταν ρωτήθηκε αν λιποθύμησε, η γυναίκα απάντησε «ναι». Ο μεγάλος Nnanna, ο οποίος επίσης είδε τον απόηχο του συμβάντος, είπε: «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, όλοι ούρλιαζαν και έτρεχαν να βοηθήσουν.

"Όσο για τη νεαρή κυρία που σήμανε συναγερμός, ήταν ένας άγγελος που έστειλε. Στην πραγματικότητα ήταν αυτή που είδε τον νεαρό να γλιστρά. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν χάθηκε ζωή, ήταν τόσο τυχερός που ήταν εκεί."

somersetlive.co.uk

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ