2022-07-03 18:30:07
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: «Από εμένα είναι όχι, συγγνώμη Josephine» Οι εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει η Joephine σχετικά την άκομψη απομάκρυνση ενός παρευρισκομένου στα MAD VMA 2022, φαίνεται πως δεν έπεισαν τη Ναταλία Γερμανού.

Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο της Josephine η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: "Δεν είπε "ζητώ συγγνώμη από το παιδί"; Δεν ειπώθηκε, όχι ότι το κόψαμε. Άρα, το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής, αλλά μπορούμε να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε όποιον άλλον άνθρωπο. Όχι κατ' εμέ, συγγνώμη Josephine, δεν συμφωνώ.

Θα επιμείνω στην άποψή μου, ήταν μία κακή σας στιγμή, την είπα άτυχη την άλλη φορά, τώρα είναι κακή. παρορμητική στιγμή δεν είναι. Ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη, και πάλι, περνούσε μπροστά ο άνθρωπος, ότι τι; Του φωνάζεις "Φύγε, Φύγε"; Δεν είναι δουλειά της Josephine το καλό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη έχει 48 κάμερες μέσα στον χώρο.

Δεν αλλάζω γνώμη, ό,τι και όποιος να ήταν... Εάν ήταν ο Bon Jovi θα υποκλίνονταν και θα κουνούσαν τις ουρές τους. Θα ήθελα αυτό το κατ' άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να βγει και να πει ένα συγγνώμη από το παιδί και να το κλείσει εκεί. Δεν θα ήθελα τις άλλες εξηγήσεις. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και σε φίλους καλλιτεχνών άρα σπρώχνουμε κατά βούληση".Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ