2022-07-04 17:10:02
Φωτογραφία για Χρήστος Κούτρας: «Θα δούμε σε ποια ζώνη θα είμαστε»...

 



Τον Χρήστο Κούτρα συνάντησε η κάμερα της "Super Κατερίνα”, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να απαντάει στις φήμες "μετακόμισης” της εκπομπής του "Αταίριαστοί”, αλλά και για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε για την επόμενη σεζόν: "Θα δούμε σε ποια ζώνη. Γιατί βιάζεστε; Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα ήταν κακό να έρθει ψυχαγωγική εκπομπή στην ώρα μας. Εμείς θα πάμε όπου μας πει το κανάλι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα ενισχυθεί η εκπομπή μας”

Όσον αφορά τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τις δόσεις ενημέρωσης που είχαν, είπε: "Κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές καλά έκαναν και ασχολήθηκαν με την ενημέρωση... κάποιες όχι! Κάποιες εκπομπές ξέφυγαν με το θέμα της τραγωδίας της Πάτρας. Σε υπερβολικό βαθμό. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι παρά έγινε το θέμα. Πιστεύω ότι επειδή εμείς αντιμετωπίσαμε το θέμα πιο θεσμικά, χωρίς πολύ ξεκατίνιασμα και χωρίς περιττές πληροφορίες, έψαξε το θέμα στην ψυχαγωγία που το τράβηξε πολύ”.

Μάλιστα αναφέρθηκε στον πατριάρχη της πρωινής ενημέρωσης, Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας: "Είναι ειδική κατηγορία. Αν έχει βρει ο Γιώργος Παπαδάκης το διάδοχο του, θα περιμένω με πολύ μεγάλο σεβασμό να τον ακούσω. Δεν νομίζω ότι θα φύγει”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ