2022-07-04 16:57:00
Φωτογραφία για «Survivor All Star»: Πάει για Χριστούγεννα



Tρεις μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Σε ένα live πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο θα ρίξει αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου.

Στο μεγάλο φινάλε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τον μεγάλο νικητή και θα του παραδώσει το έπαθλο ανανεώνοντας το ραντεβού του για το Survivor All Star που  θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα του 2022.

\Οι πρώτες συζητήσεις για τους παίκτες που θα βρεθούν στην ομάδα των Διασήμων έχουν ήδη γίνει, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχτεί πρόταση μαμούθ για να συμμετέχει και όχι να παρουσιάσει όπως κάποιοι αναφέρουν.

Οι σχέσεις του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού παραμένουν εξαιρετικές με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής του.

Κάποια πρόσωπα που τα όνοματά τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, μας αναφέρει ασφαλής πηγή από την παραγωγή του ριάλιτι.

Για το Survivor All Star η εντολή του Ατζούν είναι η σιωπή. Οι πολύ αυστηρές ρήτρες τόσο για τους υποψήφιους παίκτες όσο και για τους συντελεστές της παραγωγής είναι το «κλειδί» να αποτραπούν τυχόν διαρροές. 

Τα μυστικά ραντεβού θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου ενώ οι τελικές λίστες δεν θα οριστικοποιηθούν πριν από τις αρχές του Νοέμβρη οπότε και θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις στους ενδιαφερόμενους.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ