2022-07-05 22:00:15
Φωτογραφία για Λαρισαίοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω καθυστερήσεων των τρένων: «Αφαίρεσαν δρομολόγια του προαστιακού και επανέφεραν παλιούς συρμούς»
Η ταλαιπωρία των Λαρισαίων που χρησιμοποιούν καθημερινά τα δρομολόγια του προαστιακού προκειμένου να μεταβούν στις δουλειές τους, καθώς οι αυξημένες τιμές των καυσίμων τους βάζουν απαγορευτικό στο να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους, δεν έχει τέλος, καθώς καθημερινά αντιμετωπίζουν όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα με τις καθυστερήσεις των τρένων.

Νέο περιστατικό μεγάλης καθυστέρησης σήμερα το πρωί της Τρίτης για το δρομολόγιο από Νέους Πόρους προς Λάρισα με αναγνώστη του onlarissa.gr –ένας ακόμη από τους δεκάδες- να διαμαρτύρεται για την τραγική κατάσταση που δεν αλλάζει. Μάλιστα επισημαίνει ότι έχουν αφαιρεθεί δρομολόγια του προαστιακού λόγω του «λευκού βέλους».

Δείτε τα όσα αναφέρει στην καταγγελία του:

«Για άλλη μία μέρα ταλαιπωρείται ο κόσμος που καθημερινά θέλει να πάει στην δουλειά του, για άλλη μια μέρα κάτι το οποίο φαντάζομαι έχετε βαρεθεί και εσείς οι ίδιοι να ακούτε, έχουμε καθυστέρηση χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο πρωινό δρομολόγιο από Νέους Πόρους για Λάρισα με τον κόσμο να αγανακτεί και να ξεσπάει με άλλους να παίρνουν το αμάξι να πάνε στον προορισμό τους και άλλους να τα παρατάνε και να γυρίζουν σπίτι.


Παρόλα τα παράπονα και τις καταγγελίες δεν ιδρώνει κανενός υπεύθυνου το αφτί. Επιλέγουμε να μετακινηθούμε με το τρένο από ανάγκη λόγω των καιρών που ζούμε αλλά αντί να ταξιδεύουμε με το τρένο στον προορισμό μας φτάνουμε με λεωφορείο μιας και έχουν βγάλει πολλά δρομολόγια του προαστιακού για να περάσει το φημισμένο “βέλος” και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες άλλων πόλεων.

Έχουν βγάλει συρμούς του προαστιακού και τους αντικατέστησαν με παλιάς τεχνολογίας συρμούς που δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των καιρών, δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής και είναι ο κύριος λόγος των καθυστερήσεων μιας και δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να βγάλουν τα δρομολόγια στην ώρα τους.

Η ενημέρωση δε από τους αρμοδίους είναι τραγική, ακόμα και η σελίδα τους στο διαδίκτυο υπολειτουργεί παραπλανώντας τους πολίτες με λανθασμένες ενδείξεις των λεπτών που έχουν καθυστέρηση τα δρομολόγια. Τρανό παράδειγμα μπείτε να δείτε σήμερα γράφει από Νέους Πόρους για Λάρισα ότι έχει καθυστέρηση ο συρμός 15 λεπτά ενώ φτάνοντας στον σταθμό από το γκισέ μας ενημέρωσαν ότι θα έχει πάνω από μια ώρα καθυστέρηση, φυσικά τηλέφωνα δεν σηκώνει κανείς και για να πάρεις να κάνεις παράπονα σε χρεώνουν επιπλέον.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά στην χώρα μας κάνουμε ένα βήμα μπροστά και 10 πίσω. Για εμάς που μετακινούμαστε πλέον καθημερινά να πάμε στην δουλειά μας έχει καταντήσει εφιάλτης και αισθανόμαστε πολίτες Β’ διαλογής. Με τόσα άρθρα που έχετε ανεβάσει και εσείς στην ιστοσελίδα σας απορίας άξιο είναι που δεν έχει επέμβει κάποιος Εισαγγελέας με τόση ταλαιπωρία που βιώνουμε καθημερινά σαν πολίτες αυτής της Χώρας που θέλει να λέει ότι πληροί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα».

onlarissa.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ