2022-07-06 22:24:30
Φωτογραφία για Ταξιδεύοντας με τρένο της εταιρία  West Highland Railway στη Σκωτία.
Magic ride: Η οδογέφυρα Glenfinnan της The West Highland Railway Line εμφανίστηκε στις ταινίες "Harry Potter".

Chris/Adobe Stock

Η εξαιρετική σιδηροδρομική γραμμή West Highland Railway Line , που βρίσκεται τακτικά στην κορυφή των charts ως το αγαπημένο γραφικό σιδηροδρομικό ταξίδι στον κόσμο, είναι μια «μεγαλύτερη επιτυχία» από τα καλύτερα τοπία που έχει να προσφέρει η Σκωτία.

Τρέχοντας για περίπου 193 χιλιόμετρα (120 μίλια) από τη Γλασκώβη στο Φορτ Γουίλιαμ στους πρόποδες του Μπεν Νέβις -- το υψηλότερο βουνό του Ηνωμένου Βασιλείου -- προσφέρει ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πανόραμα λιμνών και εκτάσεων, ερημικών βαλίτσες και βουνών που γεννιούνται.

Μη ικανοποιημένος με αυτό, η γραμμή εκτείνεται για άλλα 41 αξέχαστα μίλια (66 χιλιόμετρα) στο λιμάνι της δυτικής ακτής του Mallaig, λαμβάνοντας μερικές από τις πιο όμορφες λίμνες της χώρας και την εκπληκτική καμπύλη οδογέφυρα στο Glenfinnan, όπως παρουσιάζεται στο "Harry Potter "ταινίες.


Μπορείτε να απολαύσετε τη γραμμή μέσω του άνετου νυχτερινού τρένου Caledonian Sleeper από το Λονδίνο προς το Fort William, με την τελευταία διαδρομή του ταξιδιού, στο μοναχικό Rannoch Moor, συνοδευόμενο από πρωινό. Θυμηθείτε να προσέχετε τα ελάφια, ένα εικονίδιο της Σκωτίας, καθώς ερευνούν το βασίλειό τους.

Μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου, ο ύπνος συνδέεται επίσης με ένα άλλο διάσημο τρένο, το καθημερινό ατμοκίνητο τρένο Jacobite που εκτελεί δρομολόγια από το Fort William στο Mallaig και πίσω, προσφέροντας την ευκαιρία να απολαύσετε το τοπίο με χαλαρό ρυθμό σε ένα όμορφα ανακαινισμένο κομμάτι της ιστορίας των σιδηροδρόμων.

edition.cnn.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ