2022-07-09 09:26:47
Φωτογραφία για Δείτε φωτογραφίες απο τα γυρίσματα της «στΟργής» του  ΣΚΑΪ
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και με ενισχυμένο το cast τα γυρίσματα της «στΟργής», της νέας κοινωνικής, δραματικής σειράς που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού.

Ιστορίες γνώριμες, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή. Όταν η ψυχή αρρωσταίνει, οι συνέπειες είναι καταστροφικές.

Στη σειρά «στΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου που υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι
. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας.

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο, στην Αθήνα. Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Με νέους ηθοποιούς να έχουν προστεθεί στο πρωταγωνιστικό cast της σειράς και με πλήθος άλλων να τους πλαισιώνουν, τα γυρίσματα συνεχίζονται σε φυσικούς χώρους σε όλη την Αττική, ενώ τα γυρίσματα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου, που διευθύνει η Γιατρός, γίνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Νεφέλη Κουρή (Καίτη).

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ