2022-07-14 07:13:27
Φωτογραφία για 20 Καλοκαιρινά σαλόνια  σε φυσικές αποχρώσεις



Φυσικές αποχρώσεις, φυσικά υλικά, ανάλαφρη καλοκαιρινή αισθητική!

Και ασφαλώς, ειδικά τις εποχές που διανύουμε, η πρόταση δεν είναι να αλλάζετε ριζικά την διακόσμηση του σαλονιού ανάλογα με την εποχή. Όμως είτε βρίσκεστε στην αρχική φάση διαμόρφωσης του σπιτιού σας είτε με την πρώτη ευκαιρία μιας μικρής ανακαίνισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καναπέδες, χρώματα τοίχων και γενικά τις μεγάλες επιφάνειες ουδέτερες αποχρώσεις και στην συνέχεια εύκολα με την προσθήκη μικρών "εποχιακών"  διακοσμητικών στοιχείων να προσθέσετε όσο χρώμα θέλετε. 

Σε κάθε τύπου διακόσμηση εσωτερικών χώρων το "στίγμα" κάθε εποχής προστίθεται στον χώρο κυρίως μέσω των υφασμάτινων στοιχείων.  

Στην διάρκεια του καλοκαιριού αποσύρετε ριχτάρια, μαξιλάρια, μάλλινα χαλιά κλπ ή ακόμη και κάποιες πιο σκούρες και βαριές κουρτίνες και αντικαταστήστε τα με αντίστοιχα από λεπτά υφάσματα. 


Το ξύλο σε έπιπλα και κάθε τύπου αντικείμενα όπως και η ψάθα είναι τα κύρια υλικά που συντελούν στην διαμόρφωση καλαίσθητων χώρων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ίδιο πετυχημένα όλες τις εποχές σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ανά εποχή υφασμάτινα στοιχεία. 

Γενικά για τον χώρο του καθιστικού ο ...πασπαρτού συνδυασμός του λευκού-μπεζ με τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου είναι η πιο ευέλικτη έπιλογή που εύκολα μπορεί να συνδυαστεί μόνιμα με μία επιπλέον βασική απόχρωση και όσες ακόμη περισσότερες επιθυμείτε, ανά εποχή, με την προσθήκη μικρών στοιχείων - αντικειμένων. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

elmueble.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
INSTAGRAM HOMES: Una casita en la montana
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
INSTAGRAM HOMES: Una casita en la montana
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ