2022-07-14 09:10:56
Φωτογραφία για Μια επική σιδηροδρομική περιπέτεια σε όλη την Ευρώπη
Εάν παρακολουθείτε την ταχύτητα με τα δελτία ειδήσεων, θα ξέρετε ότι τα αεροδρόμια στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα χειρότερα για να ταξιδέψετε. Μεγάλες καθυστερήσεις, απορίες, ακυρώσεις και χαμένες αποσκευές είναι μερικά μόνο από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες.

Η Airbnb συνεργάζεται με το Interrail, ένα ευρωπαϊκό πάσο τρένων all-in-one, για την 50ή επέτειό του για να προσφέρει σε έξι φίλους* την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα επικό αργό ταξίδι που συνδέει αξιοσημείωτα ιστορικά σπίτια σε όλη την ήπειρο.

Σε διάστημα 19 ημερών, έως και έξι φίλοι ή μέλη της οικογένειας θα απομακρυνθούν στην απόλυτη περιπέτεια με bucket list, ένα εξατομικευμένο ταξίδι Interrail με διανυκτερεύσεις σε υπέροχα ιστορικά σπίτια στη διαδρομή: ένα αγγλικό αρχοντικό, ένα γαλλικό κάστρο, ένα καταλανικό αρχοντικό, ένα Ιταλική βίλα και ένα γερμανικό κάστρο.

Από έναν συνταξιούχο αξιωματικό του ναυτικού έως έναν ξενοδόχο που έγινε οικοδεσπότης, οι ιδιοκτήτες των ιστορικών σπιτιών στο Airbnb Heritage Tour έχουν βάλει ως αποστολή τους να δώσουν ζωή σε αυτά τα κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς - όλα με δυνατότητα κράτησης στην κατηγορία των νέων ιστορικών κατοικιών της Airbnb που προσφέρει πλέον στους ταξιδιώτες ένας ευκολότερος τρόπος αναζήτησης για σχεδόν 20.000 κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Αυτή η νέα κατηγορία σε συνδυασμό με ένα ολοκαίνουργιο δρομολόγιο που επιμελείται η Interrail διευκολύνει τη δημιουργία της δικής σας περιήγησης στην Ευρώπη με τρένο
. Το προσαρμοσμένο δρομολόγιο συνδέει διάφορες περιοχές της Ευρώπης που προσφέρουν την καλύτερη επιλογή ιστορικών κατοικιών που διατίθενται στην Airbnb.

Ο Emmanuel Marill, Περιφερειακός Διευθυντής της Airbnb, EMEA δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτήν την επική περιπέτεια που γιορτάζει τη χρυσή εποχή των ταξιδιών του 19ου αιώνα, όταν υπήρχε περισσότερος χρόνος για να εκτιμηθούν οι περιπέτειες με τους φίλους και την οικογένεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνδυάζοντας τα καλύτερα των ταξιδιών με τρένο με την καλύτερη κληρονομιά στην Ευρώπη, ελπίζουμε οι ταξιδιώτες να επανασυνδεθούν με την ιστορία και τον πολιτισμό και να απολαύσουν τα ταξίδια όπως ήταν κάποτε».

«Στην ώρα που συμπίπτει με την 50η επέτειο της Interrail, η περιοδεία κληρονομιάς της Airbnb λάμπει στο προσκήνιο, όχι μόνο στην ελευθερία και την ευελιξία που προσφέρει το ταξίδι με την Interrail αλλά και στην πλούσια κληρονομιά στην οποία αυτές οι σιδηροδρομικές γραμμές παρέχουν πρόσβαση και την ευκαιρία να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. στη σύνδεση με την Ευρώπη. Βλέπουμε ξεκάθαρα μια αυξανόμενη ζήτηση για αυτού του είδους τα ταξίδια - μόνο φέτος, έχουμε δει τον αριθμό των ταξιδιωτών να ξεπερνά αυτόν των προ-πανδημικών επιπέδων του 2019. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Airbnb και υποστηρίζουμε ο θετικός αντίκτυπος που μπορεί να έχει τα σιδηροδρομικά ταξίδια στον κόσμο», προσθέτει η Nadine Koszler, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της Eurail BV.

.daijiworld.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ