2022-07-15 01:04:53
Φωτογραφία για Βρετανία: Σάλος με τα «δόντια Τουρκίας» - Πολίτες επιστρέφουν στη χώρα με πόνους και επιπλοκές

«Turkey teeth», δηλαδή «δόντια Τουρκίας» αποκαλείται το νέο trend χιλιάδων Βρετανών, που ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα, επιδιώκοντας να πετύχουν φθηνές οδοντιατρικές εργασίες για το τέλειο χαμόγελο και καταλήγουν με επίπονες επιπλοκές.

Η νέα τάση στην αισθητική που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την Κέιτι Πράις και τον Τζακ Φίντσαμ του Love Island θέλει να τροχίζουν τα δόντια και να τους βάζουν θήκες ή όψεις πορσελάνης. Στόχος είναι το χαμόγελο των ασθενών να γίνει πιο γεμάτο και να αποκτήσει λάμψη, ενώ το trend τροφοδοτείται από το hashtag #Turkeyteeth.

Ωστόσο, ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC εξετάζει τις συνέπειες μιας θεραπείας που δεν πήγε καλά και προσπαθεί να διερευνήσει αν αξίζει τον κόπο το ταξίδι, με τους Βρετανούς οδοντιάτρους να προειδοποιούν ότι οι επιπλοκές ενδέχεται να κοστίσουν πολύ υψηλά ποσά για τους ασθενείς που θα πρέπει να επιδιορθώσουν την κακή δουλειά που τους έχει γίνει. Ορισμένοι οδοντίατροι που ρωτήθηκαν για λογαριασμό του BBC είπαν ότι ορισμένες από τις διορθωτικές εργασίες έγιναν από το NHS.





Περισσότερα: protothema

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ