2022-07-29 07:24:36
Φωτογραφία για DIY Έπιπλα Μπάνιου από παλιές ραπτομηχανές
Ένας από τους τρόπους για να αξιοποιήσετε απόλυτα χρηστικά μια παλιά ραπτομηχανή είναι η μετατροπή της σε ένα πολύ ιδιαίτερου design έπιπλο μπάνιου, τοποθετώντας τον νιπτήρα είτε απευθείας στην επιφάνεια της μηχανής είτε πάνω σε ξύλο - μάρμαρο που θα προσαρμόσετε στην σιδερένια βάση της  

Επικαθήμενοι - επιτραπέζιοι νιπτήρες μπορούν να τοποθετηθούν - κολληθύν απευθείας πάνω στην κεντρική ξύλινη επιφάνεια της ραπτομηχανής, αν αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να την αξιοποιήσετε σαν ολοκληρωμένο έπιπλο μπάνιου που θα διαθέτει και επιφάνειες - χώρους τοποθετήσης-αποθήκευσης διάφορων χρηστικών αντικειμένων. 

Ο σχεδιασμός της σιδερένιας βάσης, σε όλα σχεδόν τα μοντέλα παλιών ραπτομηχανών, είναι τέτοιος που διαθέτει τον απαραίτητο χώρο - κενό στο κάτω μέρος για την τοποθέτηση των σωλήνων νερού έτσι δεν χρειάζεται καμιά επιπλέον μετατροπή σε σχέση με την χρήση ενός συμβατικού επίπλου για επικαθήμενο νιπτήρα. 



50+ Διακοσμήσεις - Κατασκευές με παλιές ραπτομηχανές

Όμως ακόμη και αν τα ξύλινα μέρη της μηχανής έχουν φθαρεί και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν το μόνο που θα χρειαστεί είναι να προσαρμόσετε στην σιδερένια βάση ένα κομμάτι ξύλο ή μάρμαρο, πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί ο νιπτήρας. 



Τόσο το είδος του ξύλου - μάρμαρου που θα χρησιμοποιήσετε σαν κεντρική επιφάνεια του επίπλου όσο και το σχέδιο - σχήμα του νιπτήρα, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία του χώρου πχ πλακάκια, καθρέφτης κλπ. διαφοροποιούν την τελική του συνόλου που μπορεί να έχει αντικέ, κλασσικό ή πιο μοντέρνο στυλ, πάντως σε κάθε περίπτωση είναι από τις πιο εντυπωσιακές διαμορφώσεις μπάνιου. 



Η σιδερένια βάση της ραπτομηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της, αν προσαρμόσετε στο επάνω μέρος της έναν συμβατικό - χωνευτό νιπτήρα στο κατάλληλο σχήμα και διαστάσεις. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ