2022-09-01 15:00:05
Φωτογραφία για Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία  από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Θάσου  σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3



Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργίαα πό τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Θάσου σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 και την ERT WORLD.



Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:00



 



Την Καβάλα και τη Θάσο επισκέπτονται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Κιέβου & πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της συνάξεως των Αγίων της Θάσου.



Η υψηλού συμβολισμού επίσκεψη Θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες εκκλησιαστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θάσο, στη Χρυσούπολη και την Καβάλα.



Την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Θάσου, την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:00, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση η ΕΡΤ3 και θα μεταφέρει στον απανταχού Ελληνισμό μέσα από τις συχνότητές της, η ERT WORLD.



* Η ERT WORLD είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη δορυφορικά από τρεις διαφορετικούς δορυφόρους και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δορυφορικά και καλωδιακά. Διαδικτυακά οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την ERT WORLD ζωντανά από το ERTFLIX.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ