2022-09-03 17:27:47
Φωτογραφία για Ήθελε δήλωση η Χρηστίδου απο Λιάγκα...
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega. Ένα από τα θέματα που παρουσίασε ήταν η στάση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας όταν δημοσιογράφοι της εκπομπής της πήγαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν έξω από το στούντιο, σε σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού, τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Τάσο Τεργιάκη οι οποίοι χαιρέτησαν ευγενικά και απέφυγαν να αποφύγουν σε κάποιες ερωτήσεις.

«Δεν μίλησε και δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί, εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση». Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.


«Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα «καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι;». Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα Νομικού είπε δύο λόγια. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες «παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια» και φεύγεις. Αυτό εννοώ.

Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις τις κάμερες. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ