2022-09-08 16:30:08
Φωτογραφία για ALPHA: Ντόμινο εξελίξεων στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

 



Ένας άτυπος «πόλεμος» γυναικών φαίνεται πως έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην ενημέρωση του Alpha. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του καναλιού να τοποθετήσει στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου τις καθημερινές το δίδυμο Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Μπαρμπάτση.



Ο πρώτος μεγάλος κραδασμός ήρθε από την Έφη Αλεβίζου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της, καθώς ήταν ένα πρόσωπο ταυτισμένο με τα δελτία του καναλιού. Στην δημοσιογράφο έγινε αντιπρόταση να αναλάβει τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου, κάτι που δεν την ενθουσίασε ιδιαίτερα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν ώστε να βρεθεί μια λύση κάτι το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT τελικά δεν συνέβη. Η Έφη Αλεβίζου αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Alpha.



Έτσι, στο παιχνίδι για τα δελτία του Σαββατοκύριακου μπήκαν ακόμα δύο γυναίκες. Από τη μία η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία μετά το τέλος της καλοκαιρινής εκπομπής έχει μείνει χωρίς συγκεκριμένο πρότζεκτ και από την άλλη η Μίνα Βάρσου, η οποία φέρεται να διεκδικεί με σθένος τα δελτία του Σαββατοκύριακου.



Η πιο αδύναμη «υποψηφιότητα», σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι μάλλον αυτή της Αλεξάνδρας Καϋμένου, γεγονός που προκαλεί μια σχετική απορία, βάσει της πρόσφατης μεταγραφής της στον Alpha. Ενδεχομένως, όμως, να την δούμε στα απογευματινά δελτία της νοηματικής.



Γράφει ο Γιώργος Σκρομπολας (zappit)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ