2022-09-09 16:30:06
Φωτογραφία για Σασμός: Νέος κύκλος αίματος ανοίγει
Η Αργυρώ απειλεί να σκοτώσει τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διψάει για εκδίκηση. Ο Σασμός επιστρέφει σε λίγες ημέρες στις οθόνες και όλα θα ανατραπούν.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η αρχή της δεύτερης σεζόν βρίσκει τον Αστέρη και την Αργυρώ χωριστά. Ο Αστέρης έχει γίνει ο δότης του νεφρού της, μια πράξη-απόδειξη της μεγάλης αγάπης του γι’ αυτήν, η Αργυρώ, όμως, δεν το ξέρει ακόμα. Και μετά την απρόσμενη αποκάλυψη ότι ο Αστέρης είναι ο «Χρήστος», ο φίλος του Σταύρου, το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Άγγελου, που βρίσκεται δολοφονημένος στο χωριό, καταρρακώνει την οικογένεια Βρουλάκη, αναζωπυρώνει την ένταση και το μίσος μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων και πυροδοτεί νέες, απρόσμενες εξελίξεις στην ιστορία. Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει ντυμένη νύφη, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της και όλοι προσπαθούν να τη στηρίξουν, καθώς η υγεία της είναι εύθραυστη.


Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η κοπέλα θολώνει από το μίσος που νιώθει για εκείνους και απειλεί να βάψει κι εκείνη τα χέρια της με αίμα εάν και αυτή τη φορά δεν τιμωρηθεί ο φονιάς του αδελφού της. Η συμπεριφορά της σοκάρει όσους τη γνωρίζουν, αλλά πολύ περισσότερο τη Βασιλική, η οποία φοβάται για τη ζωή του Μαθιού.

Ωστόσο, μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ του φόνου του γιατρού. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Καλλιόπη. Από την άλλη, και ο Μανόλης βασανίζεται από τύψεις για τον θάνατο του Άγγελου και είναι αποφασισμένος να μιλήσει στην Αστυνομία και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει.

Σασμός: Η μεγάλη επιστροφή

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φτάνει ξαφνικά στην Κρήτη ο Παύλος Βρουλάκης, πρώτος ξάδελφος του Μάρκου, του πατέρα της Αργυρώς, που όλοι στο χωριό νόμιζαν ότι είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Ο παπα-Μιχάλης, καρδιακός φίλος του Παύλου, μετά τη δολοφονία του Μάρκου από τον Βασίλη Σταματάκη, φοβούμενος πως ξεκινά νέος κύκλος αίματος, τον είχε πείσει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να φύγει για πάντα από την Κρήτη.

Ο Παύλος εμφανίζεται πρώτα μπροστά στον παπά και ο μεγάλος φόβος του παπα-Μιχάλη ξυπνάει: Η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος δεν είναι νεκρός και ότι επέστρεψε στο χωριό, και τρέμει. Ο Παύλος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τη φοβίσει, καθώς ξέρει καλά πως είναι αδίστακτος, ενώ υποψιάζεται πως έπειτα από εντολή εκείνου σκότωσαν τον άντρα της στη φυλακή. Η βεντέτα αναζωπυρώνεται και από τις δύο οικογένειες, πράγμα που αναστατώνει και επηρεάζει τη ζωή όλων.

Όπως θα δούμε, μάλιστα, η Αργυρώ, θολωμένη από θυμό για τη δολοφονία του Άγγελου, εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο. Παράλληλα, η Στέλλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού, ενώ ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από εκείνη και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τον σταματήσει. Από την άλλη, οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι Αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη μαχαίρωσε τον γιατρό και όχι ο Μαθιός. Εν τω μεταξύ, μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ