2022-09-12 13:30:03
Φωτογραφία για Εντυπωσιασμένο το Twitter με την νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Η πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι προγραμματισμένη για απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά τα πρώτα επεισόδια έγιναν διαθέσιμα το βράδυ της Κυριακής στο ertflix. 

Στο Twitter ο τίτλος της σειράς έγινε πρώτο trend με τους χρήστες να αποθεώνουν τους ηθοποιούς και συντελεστές. Το αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία νουάρ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Πανταζούδη και Κυράνη.

#kaneotikoimasai Μόλις είδα το επεισόδιο. Καλή ως αρκετά καλή η πρώτη εντύπωση. Ενδιαφέρουσα πλοκή που σε κρατάει με ένα πολύ καλό twist στο τέλος του επεισοδίου. Οι διάλογοι σε συνδυασμό με κάποιες ερμηνείες έβγαζαν μία αμηχανία ενίοτε αλλά γενικά ήταν ένα καλό πρώτο επεισόδιο.

— Erwtasmeta Fan (@u9t22RYkqHNgYin) September 11, 2022

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:

Βλεπω τα πρωτα λεπτα του 1ου επεισοδιου του #KaneOtiKoimasai και ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ με οσα εχω ηδη δει. Αυτην την σειρα αληθεια ΠΟΙΟΙ θα αντεχουν ψυχικα να τη βλεπουν με τετοιο περιεχομενο οπως το σχολικο #Bullying? Ωραια μερα πρεμιερας, στο ανοιγμα σχολειων.

tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ