2022-09-22 16:00:07
Φωτογραφία για Ο Παράδεισος των κυριών - Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για τον ρόλο έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα



 Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν την Νατάσα Εξηνταβελώνη, την πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» που έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά της και μίλησε για τον ρόλο της στον «Παράδεισο», για το θέατρο και τον Αργύρη Παντατζάρα.



Η τηλεοπτική Αμαλία, δήλωσε: «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι ένα ανατρεπτικό σίριαλ. Πολλά συμβαίνουν όπως σε όλες τις ρομαντικές ιστορίες. Πίσω από όλα αυτά τα φώτα και από όλη αυτή τη χαρά και την ευτυχία κρύβονται πολλά περισσότερα…  



Η Αμαλία κακοποιείται και αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που δεν ξέρω πως μπορεί να το προσεγγίσει κανείς. Μόνο με σεβασμό, μόνο με λεπτούς χειρισμούς…».



Σε ερώτηση αν η Αμαλία θα πει σε κάποιον αυτό που της συνέβη, απάντησε: «Μιλάμε για μια άλλη εποχή όπου τα θύματα δεν είχαν τη φωνή που έχουν σήμερα… Θα το εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους και φυσικά θα δυσκολευτεί να μιλήσει στο άμεσο κοντινό της περιβάλλον… Τα θύματα κακοποίησης, όσο κι αν λέμε ότι τα καταλαβαίνουμε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε… Αν έπεφτα θύμα κακοποίησης, θέλω να πιστεύω ότι θα μιλούσα, θέλω να πιστεύω ότι θα δεχόμουν τη στήριξη που θα ήθελα απ’ το περιβάλλον μου».



Τέλος, για τον ρόλο της στη σειρά είπε: «Για να πάρω τον ρόλο έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα».



Απόψε, στις 20:00, έρχεται άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών»:



Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη

. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εν τω μεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ