2022-09-25 11:38:53
Φωτογραφία για Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα λίγες ημέρες πριν την ρήξη...
Σίγουρη θεωρείται σχεδόν (;;;) η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Μπορεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις, ωστόσο, τα πράγματα στην πορεία δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε γεγονός που την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη συνεργασία τους.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Open Weekend” προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή και όπως θα δεις, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ