2022-09-30 14:18:54
Φωτογραφία για Παρασκευή, 30/9/2022: Εργασίες ημέρας

 



Ανθολόγιο: Κάνουμε πολύ καλή ανάγνωση στο κείμενο "Η Χιονάτη της Πάρνηθας", στις σελίδες 37 - 39, προετοιμάζοντάς το για άγνωστη ορθογραφία την επόμενη φορά.

Μαθηματικά: Με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης και της προσομοίωσης που κάναμε σήμερα στην τάξη, προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Δευτέρας (3/10), στην 1η ενότητα (κεφάλαια 1 - 7). Μπορείτε και να λύσετε (προαιρετικά), ως επιπλέον εξάσκηση, τα προβλήματα 1, 2, 3 και 4, στη σελίδα 22 του Τ.Ε..

Φυσική: Την Τρίτη, 4/10, θα γράψουμε επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην ενότητα "Υλικά σώματα", με εξεταστέα ύλη τη θεωρία που έχουμε γράψει όλο αυτό το διάστημα στα βιβλία μας, τις παρατηρήσεις των πειραμάτων, τα συμπεράσματα και τις εργασίες που έχουμε κάνει. Από το Β.Μ. (πράσινο βιβλίο) διαβάζουμε τις παραγράφους "Με μια ματιά" και "Γλωσσάρι", στη σελίδα 17. Βεβαίως, μπορείτε να κάνετε και μια πιο... διασκεδαστική προετοιμασία, με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης.


Ιστορία: Το 4ο και τελευταίο κεφάλαιο της 1ης ενότητας θα γίνει τη Δευτέρα, 3/10, οπότε αφήσαμε τα βιβλία στην τάξη. Υπενθυμίζω ότι τη ίδια ημέρα λήγει και η προθεσμία του project "Ρωμαϊκά μνημεία της Ελλάδας", γι' αυτό σιγουρευόμαστε ότι είμαστε εντάξει.

Σχολική ζωή: Για τη Δευτέρα, 3/10, το πρόγραμμα μαθημάτων θα περιλαμβάνει:

Γλώσσα

Γλώσσα

Μαθηματικά

Εικαστικά

Ιστορία

Κοιν. & Πολ. Αγωγή

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ