2022-10-01 18:35:48
Φωτογραφία για Η γραφική σιδηροδρομική γραμμή της Ιαπωνίας ανοίγει ξανά πλήρως μετά από 11 χρόνια
Μια τοπική σιδηροδρομική γραμμή που εκτείνεται στους νομούς Φουκουσίμα και Νιιγκάτα, φημισμένη για τη μαγευτική φυσική της θέα, άνοιξε ξανά πλήρως το Σάββατο, περισσότερα από 11 χρόνια αφότου ένα τμήμα της γραμμής μήκους 27,6 χιλιομέτρων κατέστη άχρηστο από την καταρρακτώδη βροχή.

Πολλοί συγκεντρώθηκαν για να οδηγήσουν ή να δουν τα γεμάτα τρένα στη γραφική γραμμή JR Tadami, η οποία χρησιμοποιεί εναλλακτικά λεωφορεία μεταξύ των σταθμών Aizu-Kawaguchi και Tadami, καθώς τρεις μεταλλικές γέφυρες που διασχίζουν τον ποταμό Tadami παρασύρθηκαν στη βροχόπτωση του Ιουλίου του 2011.

Σύνθετη φωτογραφία που τραβήχτηκε από ελικόπτερο του Kyodo News δείχνει μια γέφυρα στη γραμμή Tadami που κατέρρευσε (κορυφή) σε καταρρακτώδεις βροχές στις 30 Ιουλίου 2011 και την πρόσφατα ανακαινισμένη γέφυρα (κάτω) την πρώτη ημέρα πλήρους λειτουργίας μετά από 11 χρόνια στην Kaneyama. Νομός Φουκουσίμα, την 1η Οκτωβρίου 2022. (Kyodo)


Η γραμμή μήκους 135,2 χιλιομέτρων που εκτείνεται από το Aizu-Wakamatsu στην επαρχία Fukushima και το σταθμό Koide στην Uonuma, στην επαρχία Niigata, φιδίζει μέσα από βουνά και πάνω από ποτάμια στην αγροτική Ιαπωνία, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην ύπαιθρο.

Η αποκατάσταση επιτεύχθηκε εν μέρει λόγω τοπικών αιτημάτων, με την JR East να ζητά αρχικά τη συνέχιση της χρήσης των λεωφορείων.

Τα περίπου 9 δισεκατομμύρια γιεν (62 εκατομμύρια δολάρια) σε δαπάνες αποκατάστασης επιδοτήθηκαν εν μέρει από την εθνική κυβέρνηση, με το JR East και τις νομαρχιακές και τοπικές κυβερνήσεις να επωμίζονται επίσης το κόστος. Ενώ ελπίζεται ότι η πλήρης επιστροφή της γραμμής θα ενθαρρύνει τον τουρισμό, έρχεται καθώς εντείνονται οι ανησυχίες σχετικά με το πώς να διατηρηθούν τα ζημιογόνα τοπικά τρένα.

Οι άνθρωποι καλωσορίζουν ένα τρένο της γραμμής Tadami καθώς εισέρχεται στον σταθμό Aizu-Kawaguchi την πρώτη ημέρα που αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια σε ένα τμήμα της γραμμής μετά από 11 χρόνια διακοπής, στην Kaneyama, στην επαρχία Φουκουσίμα, την 1η Οκτωβρίου 2022. (Kyodo)

Ένα τρένο της γραμμής Tadami διασχίζει μία από τις αποκατασταθείσες γέφυρες κατά μήκος της υπηρεσίας, την πρώτη ημέρα μετά από 11 χρόνια λειτουργίας ολόκληρης της γραμμής, στην Kaneyama, στην επαρχία Φουκουσίμα, την 1η Οκτωβρίου 2022. (Kyodo)

english.kyodonews.net

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ