2022-10-05 14:00:03
Φωτογραφία για Δεν ένιωσε την ανάγκη να τον πάρει τηλέφωνο αλλά έκανε δηλώσεις σε κάμερα εκπομπής...
Τον Άρη Καβατζίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” ο οποίος σχολίασε το “άβολο” περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Νίκο Μάνεση.

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να πω στον κύριο Μάνεση τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να του αποσπάσουμε μια είδηση, ότι θέλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ αλλά δε θα το κάναμε αυτό στον αέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα όμορφο αστείο και να γελάσουμε όλοι μαζί. Σέβομαι και εκτιμώ απόλυτα τον κύριο Μάνεση, τα χρόνια προϋπηρεσίας του στα media είναι περισσότερα από τα δικά μου.

Σίγουρα δεν είμαι πολύ μικρός. Τον σέβομαι όμως και τον εκτιμώ απόλυτα. Μπορεί να βρέθηκε σε μια δυσχερή θέση όταν άκουσε ότι είμαστε στον αέρα… Αν πάρω κάποιον άνθρωπο τηλέφωνο και του πω ότι είμαστε στον αέρα και θέλω να του κάνω μια ερώτηση για να μου πει κάτι, δεν είναι πολύ κομψό αλλά εμείς δε θέλαμε κάτι τέτοιο» είπε ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε,


«Το καταλαβαίνω και το κατανοώ ότι ενοχλήθηκε γι’ αυτό θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Νομίζω ότι αν με άκουγε κι εκείνος θα γέλαγε γιατί αυτό που ήθελα να του πω με βάση την “ποινή μου” είναι ότι κι εγώ αυτόν έβλεπα το Σαββατοκύριακο και όχι κάποιο κινούμενο σχέδιο…. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω ξανά τηλέφωνο γιατί δε θα ήθελα να τον φέρω και πάλι σε δύσκολη θέση». 

Τι έγινε μια μέρα πριν:

Ο ηττημένος στο παιχνίδι του Πάμε Δανάη ήταν ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος κλήθηκε να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του πει τι παρακολουθούσε το πρωί του Σαββάτου.

Ο Νίκος Μάνεσης, λοιπόν, σήκωσε το τηλέφωνο και ο Άρης Καβατζίκης του εξήγησε ποιος είναι και από ποια εκπομπή τον καλεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του είπε ότι βρίσκονται στον «αέρα», με τον Νίκο Μάνεση να λέει:

«Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ