2022-10-14 14:00:05
Φωτογραφία για Η «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έρχεται με νέο επεισόδιο...
Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες που δημιούργησαν με το απαράμιλλο χιούμορ τους ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, ζουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόοπτα και παρεξηγήσεις στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που έρχεται απόψε, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.


Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης

Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ