2022-10-18 20:25:35
Φωτογραφία για Ισοπεδώθηκε το φαρμακείο της Αγίας Πελαγίας



Η πρωτοφανής καταιγίδα που έπληξε τη Σητεία και την Αγία Πελαγία στην Κρήτη και προκάλεσε τις καταστροφικές πλημμύρες σε σπίτια, επιχειρήσεις και περιουσίες δεν άφησε ανεπηρέαστα τα φαρμακεία. 

Στην Αγία Πελαγία το φαρμακείο του Ιωσήφ Κουτεντάκη καταστράφηκε ολοσχερώς, με τον πρόεδρο του Φ.Σ. Ηρακλείου Αρ. Σκουντάκη να δηλώνει στο f.daily ότι ο Σύλλογος θα στηρίξει -όσο δύναται- τον φαρμακοποιό, ενώ θα ζητήσει και ενίσχυση από τον ΠΦΣ. 

Στη Σητεία, είναι εντυπωσιακό πως όλα τα φαρμακεία λειτουργούν κανονικά, καθώς σώθηκαν από καθαρή τύχη, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λασιθίου Κ. Καλδής στο f.dailly. Ένας φαρμακοποιός είχε ζημιά σε εμπόρευμα αξίας 2-3 χιλ. ευρώ, ωστόσο δεν ζητά βοήθεια από το Σύλλογο αναλογιζόμενος τις τεράστιες καταστροφές αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν υποστεί οι συμπολίτες του. 

 

 

Ο Κ. Καλδής επισημαίνει ότι «η οικονομία της πόλης θα κάνει πολύ καιρό να ορθοποδήσει» και ενδεικτικά ανέφερε ότι η σημερινή είσπραξη του φαρμακείου του είναι 5-6 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με αυτή που θα είχε υπό κανονικές συνθήκες.

πηγή:  f.daily

 

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ