2022-10-20 08:02:42
Φωτογραφία για 15 Είσοδοι - διάδρομοι - χωλ διαμορφωμένα με καθρέφτες.
Επιτοίχιος καθρέφτης σε συνδυασμό με τραπέζι, κονσόλα ή χαμηλού μεγέθους έπιπλο αποθήκευσης, ανοιχτό ή κλειστό. Η πιο απλός, πρακτικός και καλαίσθητος τρόπος για διαμορφώσεις στην είσοδο του σπιτιού αλλά και σε μεγάλα χωλ διαδρόμους. 

Ανάλογα τόσο με το είδος - μέγεθος επίπλου αλλά και αυτά του καθρέφτη ο κάθε χώρος μπορεί να αποκτήσει πολλές διαφορετικές όψεις και να διακοσμηθεί σε όποιο διακοσμητικό ύφος προτιμάτε.

Εκτός των άλλων και ειδικά όταν ο χώρος εισόδου είναι μικρός ένας καθρέφτης  αυξάνει την προοπτική του και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης ευρυχωρίας, ακόμη και αν πλαισιωθεί μόνο με ένα μικρό έπιπλο - ράφι τοίχου. 

Ο καθρέφτης, ανάλογα με το μέγεθος και τον σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί με διαφορετικούς τρόπους σε σχέση με το έπιπλο. Στον τοίχο και στην μέση του επίπλου, στον τοίχο και καλύπτοντας ένας μόνο μέρος από το μήκος του επίπλου ή και ακουμπισμένος πάνω στο έπιπλο. 


Σε ό,τι αφορά τα σχήματα των στοιχείων μιας τέτοιας σύνθεσης, γενικά, οι συμμετρίες και απόλυτες ομοιομορφίες, πχ τετράγωνοι - παραλληλόγραμμοι καθρέφτες συνδυασμένοι με ίδιας φόρμας έπιπλα, δημιουργούν μια εικόνα περισσότερο κλασσική  ενώ πχ ο συνδυασμός ενός στρογγυλού καθρέφτη με ένα έντονα τετραγωνισμένης φόρμας έπιπλο μπορεί να "υπηρετήσει" πιο πετυχημένα και ένα περισσότερο μοντέρνο ύφος.

Πάντως η γενική αισθητική και το στυλ καθορίζεται περισσότερο από το υλικό κατασκευής και τον σχεδιασμό κυρίως του επίπλου, αλλά και το ύφος των υπόλοιπων μικρών διακοσμητικών στοιχείων που θα τοποθετηθούν στο ίδιο σημείο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ