2022-10-27 16:30:02
Φωτογραφία για Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε αν μοιάζει με την «Αργυρώ» του Σασμού
H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Σασμός» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για τον ρόλο της και κατά πόσο μοιάζει στην «Αργυρώ» που υποδύεται ενώ αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και τα social media.

Μιλώντας για τον ρόλο και απαντώντας στην ερώτηση πόσο “Aργυρώ έχει γίνει” η ηθοποιός απαντά: «Δεν έχω γίνει καθόλου Αργυρώ, είμαι η Χριστίνα. Η δουλειά μου είναι η καθημερινότητα μου, όπως για όλους τους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου ο ρόλος της Αργυρώς όσο η δουλειά αυτή καθαυτήν. Δεν με ρουφά ο ρόλος, δεν επιστρέφω στο σπίτι με το μυαλό μου εκεί ή νιώθοντας άγχος. Αντίθετα, είμαι ήρεμη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που τις έχουν φέρει οι συμμετοχές της αρχικά στις «Άγριες Μέλισσες» και στη συνέχεια ο «Σασμός».

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε αρκετή αναγνωρισιμότητα λόγω της συμμετοχής μου στις «Άγριες Μέλισσες»
. Οπότε δεν την έφερε ξαφνικά ο «Σασμός» στη ζωή μου. Βέβαια, έγινε λίγο μεγαλύτερη. Είναι διαφορετικό να έχεις έναν δεύτερο ρόλο από το να πρωταγωνιστείς σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο του Σασμού αλλά μπορεί να γνωρίζουν το πρόσωπο μου γιατί υπάρχει σε social media, sites, κλπ.», είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί καθόλου τα social media. «Δεν τα παρακολουθώ καθόλου! Προτιμώ να μην έχω ιδέα τι γράφουν. Μπορεί να διαβάσω κάποια πράγματα παρέα με φίλους, να γελάσουμε και να σχολιάσουμε όταν πρόκειται για θέματα ή δουλειές στις οποίες δεν συμμετέχω. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν έχω μεγάλη επαφή. Είτε θετικά είτε αρνητικά, επηρεάζομαι και δεν θέλω να επηρεάζομαι. Θέλω ναι μεν να κάνω τη δουλειά μου, να παρατηρώ, να με διορθώνω, μέχρι εκεί. Ο καθένας έχει την άποψη του, κάτι το οποίο δικαιούται. Όμως, αν παίρνουμε τοις μετρητοίς όλες τις απόψεις που ακούμε, στο τέλος θα τρελαθούμε. Επιπλέον, δεν είμαι μεγάλη φαν του Τwitter, παρόλο που έχει πλάκα σε κάποια θέματα – δεν αναφέρομαι φυσικά στα σοβαρά».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ