2022-11-01 13:30:05
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ήξερα από την αρχή πως αν βγουν οι Ράδιο Αρβύλα, θα σταματήσει ο Εκατομμυρίουχος
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την προσωρινή διακοπή του «Εκατομμυριούχου» λόγω της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και τα «ντιβιλίκια» που επικρατούν στον χώρο του θεάματος.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο 2night Show και ορισμένους καλεσμένους του πυο δεν έδωσαν το παρών στο πλατό.

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Είναι καλύτερα να έχεις ανθρώπους εκεί που ταιριάζεις και να μην έχεις δεύτερες σκέψεις για αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα και τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους «Ράδιο Αρβύλα» και το γεγονός ότι το παιχνίδι «Εκατομμυριούχος» διακόπηκε, λόγω της έναρξης της εκπομπής.

«Ήξερα από την αρχή πως αν βγουν οι Ράδιο Αρβύλα, θα σταματήσει ο Εκατομμυρίουχος. Δεν με πειράζει τίποτα. Πλέον, θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τον Θεό, κάνω τον σταυρό μου που μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία», είπε ο παρουσιαστής.

Τέλος, τόνισε: «Όλα τα άλλα είναι για άλλες εποχές, όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια. Η ζωή είναι μικρή κι είναι γεμάτη στεναχώριες και προβλήματα, οπότε πάμε να περάσουμε καλά».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ