2022-11-01 20:58:51
Φωτογραφία για Επείγουσα ειδοποίηση της Google για τον Chrome: Αναβαθμίστε τον άμεσα.

 



      Όλοι οι χρήστες του Google Chrome πρέπει να ενημερώσουν τα προγράμματα περιήγησής τους σήμερα, καθώς η Google κυκλοφόρησε μια επείγουσα αναβάθμιση που διορθώνει ένα κενό ασφαλείας που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν χάκερ.

Όπως επισημαίνει στην επείγουσα ειδοποίησή της, όποιος περιηγείται στο Διαδίκτυο μέσω του Chrome πρέπει να βεβαιωθεί ότι το λογισμικό του είναι πλήρως ενημερωμένο διαφορετικά κινδυνεύει να δεχθεί επίθεση από χάκερ.

Το σφάλμα υψηλής σοβαρότητας, το οποίο ανακαλύφθηκε από ειδικούς σε θέματα ασφάλειας της Avast, είναι τόσο σοβαρό που έχει χαρακτηριστεί «ημέρα μηδέν» που ουσιαστικά σημαίνει ότι είναι πιθανό - και πολύ πιθανό - το ελάττωμα να είναι ήδη γνωστό στους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και να χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή .

Το γεγονός ότι αυτή η αδυναμία έχει χαρακτηριστεί ως «ημέρα μηδέν» είναι ο λόγος για τον οποίο η Google ενήργησε τόσο γρήγορα για να προωθήσει την αναβάθμιση και δεν πρέπει να την αγνοήσετε καθώς, μόλις εγκατασταθεί στους υπολογιστές, θα σταματήσει τους χάκερ.

Όπως επισημαίνει, είναι πλέον ζωτικής σημασίας όλοι οι χρήστες να ελέγξουν τις συσκευές τους και να βεβαιωθούν ότι όλα έχουν αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί Windows θα είναι ασφαλής μόλις εγκαταστήσει το 107.0.5304.87/.88 και οι χρήστες Mac πρέπει να ελέγξουν για το Chrome 107.0.5304.87.

Όπως πάντα, η εταιρεία δεν θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σφάλματα μέχρι να βεβαιωθεί ότι η πλειονότητα των χρηστών έχει αναβαθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης, αλλά είναι ξεκάθαρα σοβαρό, επομένως μην καθυστερείτε να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι ενημερωμένος.



Πηγή: Reporter.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ