2022-11-06 13:30:05
Φωτογραφία για Ο  Maestro δραματουργικά είναι τελείως flat, δεν έχει μία δυναμική το σενάριο...
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αρβανίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα έξι εκατομμύρια το να έχεις 42 σειρές είναι παγκόσμιο ρεκόρ! Το να παίζουν οι ηθοποιοί και να παίρνουν κάποια λεφτά το καταλαβαίνω, αλλά έχει νόημα να μην τους βλέπει κανένας; Προσωπικά δεν απαντάω σε θέματα τα οποία δεν με αφορούν και ο Σασμός είναι κάτι που δεν με αφορά. Είναι ένα σίριαλ που δεν με αφορά καθόλου. Οπότε δεν έχω να πω κάτι γιατί αν είναι καλό ή κακό μπορεί να το κρίνει ένας θεατής που αυτό το είδος τον ενθουσιάζει. Για να το βλέπει τόσος κόσμος κάποιον λόγο θα έχει, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να το δω».

«Σαν ποιότητα παραγωγής το Maestro δείχνει τα λεφτά που έχει πάρει. Όχι παραπάνω. Αν με ρωτάτε όμως δραματουργικά το βρίσκω τελείως flat, δεν έχει μία δυναμική το σενάριο. Είναι ο Παπακαλιάτης πριν δέκα χρόνια σε αναπαραγωγή. Επίσης, ο ίδιος ο Παπακαλιάτης ξαναπαίζει τον εαυτό του και δεν έχει ωριμάσει για να πω την γνώμη μου. Το να ξαναδώ το ίδιο πράγμα για άλλη μια φορά, που δεν το έβλεπα ούτε τότε γιατί το είχα βαρεθεί, δεν μου λέει κάτι».


«Διάβασα όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες αλλά δεν πιστεύω ότι ο Ντάνος είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε συζητήσει τίποτα και ξαφνικά άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του. Δεν είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Αλλά από την άλλη μεριά διαβάζω και ανακοινώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με ένα περιβάλλον καλλιτεχνικό. Δεν μπορεί ο σκηνοθέτης να μιλάει τόσο απαξιωτικά για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει δουλέψει μαζί του. Μπορεί ο οποιοσδήποτε Σμαραγδής να προσβάλλει έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή έχει παίξει σε ένα… Ποιος είναι; Ένας σοβαρός άνθρωπος όπως είναι ο Σμαραγδής δεν μπορεί να έχει τόσο ασόβαρη αντιμετώπιση για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρει από ότι λέει» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αρβανίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ