2022-11-09 16:31:02
Φωτογραφία για Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες,λέει η Λαϊκή  Παροιμία  Κύριε Μπαρμπαρούση.

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες,λέει η Λαϊκή  Παροιμία  Κύριε Μπαρμπαρούση.

Μακριά από εμάς οι Πήλιο Γούσηδες.

Σε ότι αφορά εμένα και την Παράταξη μου αγαπητέ κύριε Μπαρμπαρούση είμαστε αταλάντευτα σταθεροί στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,για καμία τοποθέτηση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον παραλιακό άξονα από Αστακό μέχρι Μύτικα και στα νησιά Κάλαμο και Καστό και επί προσθέτως εμείς μέχρι και την Πάλαιρο  και έτσι συμμετέχω ανελλιπώς στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Αγώνα, εκτός κωλύματος από πρόβλημα υγείας.



Είχαμε επισημάνει στην Επιτροπή ενάντια στην ΠΟΑΥ πως η εκδήλωση στο Αγρίνιο είχε μεγάλο ρίσκο για  βέβαιη αποτυχία και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως .

 Αυτοί όμως , στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα .

Και ασφαλώς θα γνωρίζετε  το : Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν" Ιπποκράτης, 460-377 π.Χ. Πατέρας της Ιατρικής.!!!


 Όμως υπάρχουν και κάποιοι  Μικροφωνολάγνοι  ΠΟΑΥολόγοι, οι οποίοι επειδή είναι κοινωνικά και πολιτικά ανύπαρκτοι ( και Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα), αν έχουν άλλη άποψη  και πιστεύουν πως πείθουν την κοινωνία , ας δοκιμάσουν να κατέβουν ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι ή Δημοτικοί  και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος(let's go on λοιπόν κατά τα σύγχρονα Ελληνικά .!!!)    , οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει ούτε μια φορά Κώστα  Βάρναλη , οποίος λέει : Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς ο Μέγας Ποιητής μας Κώστας Βάρναλης  .!!!!

Τι είχε γίνει επιτυχές μέχρι στιγμής για το θέμα αυτό στον τόπο μας , για το οποίο εμείς δεν κατηγορήσαμε κανέναν, αλλά αγνοήσαμε τον Βάρναλη και θέλαμε μεγάλα σαλόνια;;;;

Ο δε Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης πριν από 2 μήνες παραιτήθηκε από πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα , δηλαδή και μέσα και έξω και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ .

Κάποιοι όμως για να δείξουν πως υπάρχουν, ψοφάνε για μικρόφωνο και προβολή και πέφτουν από γκάφα σε γκάφα.

Με τιμή και υπευθυνότητα  αφού θέλατε την άποψη μας αγαπητέ κύριε  Μπαρμπαρούση , την οποία όντως διατυπώσατε πολύ άκομψα  εναντίον μας , γιατί από σεβασμό προς το πρόσωπό σας και τον δικό σας αγώνα ενάντια στην θεσμοθέτηση αυτής της ΠΟΑΥ και γι αυτό δεν χρησιμοποιώ άλλο πλέον δόκιμο  χαρακτηρισμό .!!!

Εμείς θέλουμε συμμάχους στον κοινό αγώνα και δεν πιστεύουμε στο Πατριώτες και Μιάσματα

Αστακός 9/11/2022

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ .

Και θυμηθείτε,( Μέμνησο  του Στάικου ) πως αν περάσει τελικά η έγκριση αυτής  της ΠΟΑΥ, πράγμα το οποίο απευχόμαστε η πρώτη μονάδα που θα στηθεί, θα είναι αυτή μετά τον Μαραθιά του κυρίου Κουρκουμέλη ,ο οποίος είναι πολιτικός φίλος του κυρίου Τριανταφυλλάκη  και όχι δικός .

Φίλους και χορηγούς ιχθυοκαλλιεργειών εμείς δεν έχουμε, ούτε πρόκειται να έχουμε  και δεν φοβόμαστε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .!!

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαχείο ο Πάλμα για τον Άρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Λαχείο" ο Πάλμα για τον Άρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ