2022-11-09 18:31:00
Φωτογραφία για Αύριο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Ε. έχει ορισθεί για την 10η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στα Γραφεία του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. στην οδό Καρόλου 1-3 (9ος όροφος, Δυτική αίθουσα). 

Όσα από τα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1ον- Έγκριση του υπ ’ αριθμ. 19Γ/27.09.2022 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) με το οποίο αξιολογήθηκαν τα δικαιολογητικά κατακύρωσης για την επιλογή του προσωρινού μειοδότη, και η κατακύρωση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 153862) με αριθμό διακήρυξης 20025/14.02.2022 που αφορά την «Μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο τριών αστέρων (Β’ κατηγορίας ή ανωτέρας) στην Αθήνα για την κάλυψη αναγκών κατακλίσεως προσωπικού του ΟΣΕ ΑΕ».

2ον- Έγκριση χορήγησης της 1ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αναβάθμιση - επισκευή της υφιστάμενης μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής, αποβαθρών και τεχνικών, στο σιδηροδρομικό τμήμα Κατακόλου- Πύργου-Αλφειού-Ολυμπίας, υπό κυκλοφορία».

3ον- Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για την ανάθεση του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ Σ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ - Σ.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ».

και 4ον- Ανακοινώσεις.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ