2022-11-13 08:50:42
Φωτογραφία για Θύμα ληστείας φοιτήτρια της Nομικής: Τη νάρκωσαν με αναισθητικό σπρέι



 Θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έπεσε νεαρή φοιτήτρια της Νομικής μέσα στο σπίτι της. Ο δράστης της έριξε αναισθητικό σπρέι, στη συνέχεια άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκε.



Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας νιώθει τυχερός που η κόρη του έπεσε μόνο θύμα ληστείας και ο δράστης «δεν τη σκότωσε, δεν την τραυμάτισε, δεν τη βίασε». Σημειώνεται πως η 22χρονη κοπέλα, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν εντελώς ανυπεράσπιστη στα χέρια του δράστη για αρκετή ώρα καθώς τη νάρκωσε με αναισθητικό σπρέι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή φοιτήτρια επέστρεψε σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και κάθισε να διαβάσει. Έκανε το λάθος να αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα, επειδή ήταν μεσημέρι. Ο δράστης εκείνη τη στιγμή ανέβηκε τις σκάλες του δεύτερου ορόφου, έφτασε μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος, την παραβίασε και μπήκε μέσα.

Η κοπέλα δεν αντιλήφθηκε την είσοδο του ληστή καθώς στο μεταξύ την είχε πάρει ο ύπνος. Της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια, παίρνοντας τη λεία του, έφυγε ανενόχλητος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα λίγο έλειψε να λιποθυμήσουν από τις αναθυμιάσεις του αναισθητικού σπρέι. «Επειδή ζαλιζόντουσαν και οι ίδιοι, μου είπαν πως καλό είναι να πάμε έξω για να μην εκτίθομαι στο σπρέι», δήλωσε η φοιτήτρια.

protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ