2022-11-14 08:13:08
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ..!!
Σε φιλική συνάντηση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ συμμετείχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα Πατρών, με τους μικρούς αθλητές του οι οποίοι έκαναν τα πρώτα αγωνιστικά βήματα στο Ταεκβοντο... Οι μικροί έδειξαν την αγάπη τους για το Ταεκβοντο, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, ευχαριστήθηκαν την προσπαθεια τους αγωνιζόμενοι με πάθος έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο αγωνιστικά, δίνοντας υποσχέσεις για την πορεία τους στο άθλημα.

Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από την Πελοπόννησο, την Αιτ/νια και Ζάκυνθο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ για την πρόσκληση Και να τους συγχαρούμε για την ωραία διοργάνωση.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε μικρό μαχητή στηριζοντας τον όχι μόνο στα πρώτα αγωνιστικά του βήματα, αλλά και στην προσπάθεια του, μέσα από τις αρχές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να δομησει έναν ισχυρό, δυναμικό αλλά ταυτόχρονα και ταπεινό και ακεραιο χαρακτήρα..

Συγχαρητήρια πολλά στους μικρούς μαχητές για την αγωνιστική τους παρουσία, καθώς και στις αθλήτριες ΜΑΝΤΖΟΥ ΖΩΉ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΡΈΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ οι οποίες σε ρόλο βοηθού καθοδηγησαν άψογα και βοήθησαν ώστε τα παιδιά να αποδωσουν τα μέγιστα..

Επόμενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την 26-28 Νοεμβρίου Στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας..!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ