2022-11-15 19:04:57
Φωτογραφία για Το  Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνό στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου και τον Άγιο Νικόλαο Αστακού

    Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνό, επισκέφθηκαν στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο Μεσολόγγι, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αστακού Αρχιμ. Δαυίδ Μπαζούλα προκειμένου να προετοιμάσουν την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου στον Αστακό.

Το  Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου και το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο Αστακού.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου,

Σήμερα είχαμε την τιμή και την χαρά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνός, να μας υποδεχθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο Μεσολόγγι μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αστακού Αρχιμ. Δαυίδ Μπαζούλα προκειμένου να προετοιμάσουμε την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου στον Αστακό, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00’.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου και το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο Αστακού.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παιδιά και υγιεινή διατροφή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παιδιά και υγιεινή διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ