2022-11-15 19:35:23
Φωτογραφία για Οι πρώτες εικόνες από την ημερίδα Αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις ενεργειακή κλιματική παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας



     Οι πρώτες εικόνες από την ημερίδα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του έργου της για την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: "Αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις ενεργειακή κλιματική παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου". Τα μέτρα και οι δράσεις του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) καθώς και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης είναι στο επίκεντρο της ημερίδας με τη μορφή διαλόγου με τη συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων του συνόλου των κοινωνικών εταίρων, σκοπό έχει την εξειδίκευση των έργων και των δράσεων.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά σε συστήματα και Πολιτικές Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας &Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννης Μανιάτης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, παραβρέθηκε στην ημερίδα και απηύθυνε χαιρετισμό.


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ