2022-11-18 08:30:00
Φωτογραφία για Βίκυ Καγιά: “Όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν



Τη Βίκυ Καγιά υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης.  

«Υπάρχει κάποιος ή κάποια που θα ήθελες να ζητήσεις συγγνώμη. Μιλάω για συνεργάτες γενικά;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη Βίκυ Καγιά να του απαντά: 



«Δεν έχω βλάψει κάποιον. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά, χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο...



Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει “μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ” και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά.



Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη.



Δεν νιώθω πίκρα, γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω λίγο τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό, γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ