2022-11-22 08:16:46
Φωτογραφία για Η νέα ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
Με την ευλογία της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ.Θεοδώρου Β’ αναγγέλλεται η λειτουργία της νέας επίσημης ιστοσελίδας του Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Ο διαδικτυακός αυτός κόμβος έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες αρχές που διέπουν τον κυβερνοχώρο, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη-χρήστη τη δυνατότητα της εύκολης και άμεσης πλοήγησης σε ένα απόλυτα εύχρηστο, φιλικό και καλαίσθητο ψηφιακό περιβάλλον.

Το τελικό αποτέλεσμα, καρπός λυσιτελούς συνεργασίας της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Συνόδου του παλαιφάτου Πατριαρχείου με τον επί πολλά έτη συνεπή συνεργάτη, κ. Δημήτριο Χρόνη, Web-Designer, με την συμμετοχή και του κ. Ιωάννη Χριστοδουλάτου, Web-Developer, αντανακλά την ικανότητα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας να αντιλαμβάνεται τον παλμό της σύγχρονης πραγματικότητος και να καταθέτει και δι’ αυτού του τρόπου την ορθόδοξη μαρτυρία της στην παγκόσμια κοινότητα.


Στις επιμέρους ενότητες του ιστοτόπου, ο οποίος αποτελεί την μοναδική επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχικού Θρόνου Αλεξανδρείας, προβάλλεται η διοικητική διάρθρωση, ως και η πολυσχιδής ποιμαντική, κοινωνική και ανθρωπιστική διάσταση της ιεραποστολικής θυσιαστικής διακονίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην ήπειρο της δοκιμασίας και της ελπίδας, στην ήπειρο της Αφρικής.

Ακόμη, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στους αποδέκτες των συστηματικών ενημερώσεων περί την ζωή και την δράση της Δευτεροθρόνου Εκκλησίας (newsletter) στα προσωπικά τους e-mails.

Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος είναι μια ευγενική δωρεά των εκ Κύπρου Οφφικιάλων του Θρόνου, κ. Τσιρίδη Κωνσταντίνου, Δικηγόρου, Μ. Άρχοντος Δικαιοφύλακος και Εριτ. Κας. Τσιρίδη Φωτεινής, Βουλευτού Λεμεσού, Δικηγόρου, Αρχοντίσσης Νομοφύλακος, προς τους οποίους το Παλαίφατο Πατριαρχείο και ο σεπτός Προκαθήμενος αυτού εκφράζουν ευγνώμονες ευχαριστίες.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής είναι η εξής: www.patriarchateofalexandria.com.

Πηγή: orthodoxianewsagency
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ